Overslaan en naar de inhoud gaan

 

Disclaimer

 

Delta is het onafhankelijke nieuwsorgaan van de Technische Universiteit Delft. Nieuws wordt dagelijks gepubliceerd op de website.

We hechten aan een goede journalistieke praktijk en aan betrouwbare informatie. Echter, de redactie en de uitgever van Delta zijn niet verantwoordelijk voor de consequenties en/of schade als gevolg van oneigenlijke, incomplete en ontijdige publicatie, ontvangst en/of inhoud van de site.

De redactie van Delta behoudt zich het recht voor om reacties van bezoekers van de website te verwijderen indien deze ongepast worden geacht.

Students, faculty and staff contribute independently to the Delta Blogs and the contents belong entirely to the authors. Delta does not endorse the content of the blogs, nor does it edit the posts. 

Win a solar power bank by subscribing to our newsletter

During the OWee, Delta asked participants to subscribe for the newsletter and win a Waka-Waka solar power bank. One power bank still remains. Find out how you can win it.

Lees het artikel

Hulp bij trauma's

Ook medewerkers van de TU Delft zijn soms betrokken bij schokkende gebeurtenissen, zoals de zelfdoding van een naaste of de aanslag in Nice. Zij zoeken hulp bij bedrijfsmaatschappelijk werk.

Lees het artikel

Hitte in de Hofstad

Honderdtwintig Haagse huishoudens doen mee aan onderzoek naar hitte in de Hofstad.

Lees het artikel

Van Nuna naar scootmobiel

De Scoozy moet de ingeslapen scootmobielmarkt een nieuwe impuls geven. Oud-Nuna-kampioen Job van de Kieft is één van de breinen achter de start-up.

Lees het artikel

Millennials en het milieu

Millennials houden van reizen en vliegen graag de hele wereld over. TBM-promovendus Oscar Kraan spreekt zijn generatiegenoten aan op hun morele verantwoordelijkheid. In hun eigen belang.

Lees het artikel

Krijg Delta updates

Click here to unsubscribe