Overslaan en naar de inhoud gaan

Studentenvereniging De Zwervers ruilt de huidige lokatie, het Kruithuis, tijdelijk in voor een boot aan de Rotterdamseweg. DoopfeestDe Zwervers moeten voor een jaar verhuizen omdat het Kruithuis binnenkort wordt gerenoveerd.

Als over een jaar de werkzaamheden aan de buitenzijde van het gebouw zijn voltooid keren de Zwervers weer terug. Zelf zullen ze dan de binnenkant renoveren.Vandaag wordt de boot gedoopt voordat ze feestelijk in gebruik wordt genomen. Vooraf is er een speurtocht door de TU-wijk naar de doop-fles. Eerder leek het erop dat de Zwervers het Kruithuis voorgoed gedag moesten zeggen. Uiteindelijk heeft de gemeente het Kruithuiscomplex verkocht aan Scouting Delfland. Die besloot dat de Zwervers mogen blijven.

DoopfeestDe Zwervers moeten voor een jaar verhuizen omdat het Kruithuis binnenkort wordt gerenoveerd. Als over een jaar de werkzaamheden aan de buitenzijde van het gebouw zijn voltooid keren de Zwervers weer terug. Zelf zullen ze dan de binnenkant renoveren.Vandaag wordt de boot gedoopt voordat ze feestelijk in gebruik wordt genomen. Vooraf is er een speurtocht door de TU-wijk naar de doop-fles. Eerder leek het erop dat de Zwervers het Kruithuis voorgoed gedag moesten zeggen. Uiteindelijk heeft de gemeente het Kruithuiscomplex verkocht aan Scouting Delfland. Die besloot dat de Zwervers mogen blijven.

Krijg Delta updates

Click here to unsubscribe