De U van de TU, bovenop Elektro, is dan eindelijk zichtbaar. Eenieder heeft het vanaf de A13 kunnen zien. Na twee maanden intensief onderzoek is het dan toch gelukt om de U van zijn achtergrond los te krijgen.

Wekenlang heeft men aandachtig naar een klein ontbloot hoekje gekeken om tot een hecht onderbouwd besluit te komen: het blauwe folie moet eraf.Geniaal! En omdat achter het blauwe folie blauwe lampen zaten is nu 's nachts zelfs een blauwe U te zien. Ook geniaal, of meer iets voor de TU-Delft-poedelprijs? Een probleempje resteert nu nog voor de brede zichtbaarheid van de burcht van vorst Nico I: als de blaadjes gaan groeien verdwijnt het symbool weer uit het zicht. Maar daar is ongetwijfeld ook al rekening mee gehouden; ik wacht dus met spanning af. En mocht een oplossing wat kosten, dan knijpen we gewoon de zevendejaars nog wat verder uit.

De U van de TU, bovenop Elektro, is dan eindelijk zichtbaar. Eenieder heeft het vanaf de A13 kunnen zien. Na twee maanden intensief onderzoek is het dan toch gelukt om de U van zijn achtergrond los te krijgen. Wekenlang heeft men aandachtig naar een klein ontbloot hoekje gekeken om tot een hecht onderbouwd besluit te komen: het blauwe folie moet eraf.Geniaal! En omdat achter het blauwe folie blauwe lampen zaten is nu 's nachts zelfs een blauwe U te zien. Ook geniaal, of meer iets voor de TU-Delft-poedelprijs? Een probleempje resteert nu nog voor de brede zichtbaarheid van de burcht van vorst Nico I: als de blaadjes gaan groeien verdwijnt het symbool weer uit het zicht. Maar daar is ongetwijfeld ook al rekening mee gehouden; ik wacht dus met spanning af. En mocht een oplossing wat kosten, dan knijpen we gewoon de zevendejaars nog wat verder uit.