Where Architecture was....

>The empty space, a year after the big destroying fire at the faculty of Architecture.

At the annual meeting of the Netherlands Gas Industry, two TU Delft students were awarded prizes for their excellent graduation theses. The TU Delft winners were Johan van den Bergh (Faculty of Applied Sciences) and Arnoud de Wit (Civil Engineering & Geosciences). Van den Bergh won first prize (worth 6,000 euro) for his research of separating gas mixtures. De Wit won a share of third prize (2,000 euro) for his research of offshore gas terminals.

Omstreden Pieter Duisenberg wil kritiek wegnemen

Ik heb nu een andere rol, zegt voormalig VVD-Tweede Kamerlid Pieter Duisenberg tegen zijn critici. Voor het eerst reageert hij in dit interview op de commotie rond zijn benoeming als voorzitter van universiteitenvereniging VSNU.

Delft serveert

Nog geen plannen voor het eten? Ga naar het Sint Agathaplein, daar is dit weekend het jaarlijkse foodfestival Delft Serveert.

Advies voor studenten

Columnist Kim-Lan Jong Baw heeft advies: "Doe alleen wat je moet en wilt doen. And make it count." Lees nu haar hele column.

Proteus ontwikkelt bewegende roeibak

De bakken die nu bij Proteus langs de Schie staan, lopen vol als er een vrachtschip snel langs vaart. Tijd voor een nieuw soort roeibak.

[Blog#2] Zeeleeuwen en taalproblemen

Wat beleefden onze Delta Lab-studenten deze week in Chili? Lees erover in hun tweede blog.