OWee of life TU Delft Delta
Op maandag is het tijd voor de informatiemarkt. (Foto: Roos van Tongeren)

Een aula vol eerstejaars zonder ontbijt, een zonnige infomarkt en feestjes bij verenigingen. Dit was dag twee van de OWee.

Groepje 181 is aan het einde van de maandag al een aantal leden kwijtgeraakt aan verenigingen. “Maar bij het ontbijt zien we elkaar weer”, zegt mentor Siebe. Hij heeft zich vandaag samen met zijn mede-mentor Nick en twee huisgenoten ingeschreven bij Virgiel.

Overdag heeft de groep de volle twee uur besteed op de infomarkt. Alle verenigingen waren daar aanwezig om zich te presenteren en pakten groots uit: een boot, een tafelvoetbaltafel, palmbomen, chill-area’s, mascottes, dansvloeren, roeimachines en heel, heel veel stickers.

[Blog#2] Zeeleeuwen en taalproblemen

Wat beleefden onze Delta Lab-studenten deze week in Chili? Lees erover in hun tweede blog.

Proteus ontwikkelt bewegende roeibak

De bakken die nu bij Proteus langs de Schie staan, lopen vol als er een vrachtschip snel langs vaart. Tijd voor een nieuw soort roeibak.

Accu van zonnewagen eindelijk in Darwin

Geen vliegtuigmaatschappij durfde de batterij van de zonnewagen van het Nuon Solar Team mee te nemen. Afgelopen woensdag arriveerde hij dan toch. ‘Nu gaan we knetterhard werken en de wagen testen.’

Delft serveert

Nog geen plannen voor het eten? Ga naar het Sint Agathaplein, daar is dit weekend het jaarlijkse foodfestival Delft Serveert.

Klaar met declaratiegedrag universiteiten

Als universiteiten en hogescholen niet snel op de proppen komen met een uniforme regeling over de hoogte van declaraties, wordt die bij wet vastgesteld, dreigt minister Bussemaker.