Overslaan en naar de inhoud gaan
TU Delft Delta
OWee of life: een real life soap over groepje 181

De OWee is nog niet helemaal voorbij, maar toch zijn veel eerstejaars al naar huis of hun nieuwe vereniging. Zo ook bij groepje 181.

 

De dag begint met ontbijt, waar niet iedereen komt opdagen. “Het sportfeest bij Proteus gisteren was heel erg goed”, vertelt Nick. “Ik had wel wat uur nodig om bij te komen.” Bij de sport- en cultuurmarkt die volgde was hij wel aanwezig. “En nu twijfel ik over mijn keuze. Ik ga naar Virgiel, maar de zweefvliegvereniging klinkt eigenlijk ook wel heel tof.”

’s Avonds was er een groot scherm voor de aula gezet, waar je vanaf het gras op de bibliotheek naar kon kijken. Helaas zat dit snel vol en moesten veel mensen op de trap zitten. En na de film? “Er is een schuimfeest bij Jansbrug”, vertelt Siebe. “En minicriminele bij de Zaak. Dat is een soort carnaval.” Het groepje is niet helemaal compleet. “Een paar zijn al naar huis om zich voor te bereiden op de KMT.” En zullen ze elkaar nog wel eens zien? “Maar natuurlijk! We studeren hetzelfde en zien elkaar elke dag in de collegezaal!”

Krijg Delta updates

Click here to unsubscribe