Bazart, de barmhartige Samaritaan voor achtergestelde cultuurgroepen in Den Haag, stelt vanaf volgende week iedere laatste donderdag van de maand zijn deuren open voor studenten.

Het ACKU (Activiteiten op het gebied van Cultuur, Kunst en Uitgaan) organiseert dan zogenaamde Donderslag-avonden , waar studentenbands optreden. Ska/Reggaeformatie Django bijt op 26 september om 21.00 uur het spits af. Op vertoon van je collegekaart is de toegang gratis. Loosduinsekade 725, Den Haag.Luchtvaart- en ruimtevaarttechniekstudent en Deltamedewerker Tonie Mudde zal op vrijdag 27 september zijn opwachting maken tijdens Geen Daden Maar Woorden in de Rotterdamse Schouwburg. Het tweedaagse festival claimt hét festival voor de nieuwe letteren te zijn. Andere optredens zijn er van onder anderen schrijver Herman Brusselmans, cartoonist Kamagurka en mc‘s die een woordenstrijd zullen voeren om 500 euro. En beide avonden zijn er knallende afterparty's.Heb je nog niet genoeg gerapt op GDMW, dan is de regiofinale van de Grote Prijs van Nederland in Nighttown, zaterdag 28 september een lekkere afsluiter. Vijf hiphopcrews strijden om een toegangsbewijs voor de finale in Paradiso. Let vooral op Ali B, 'de Marokkaan met de meest dope flows van Nederland'. Uit de weg, want hij komt eraan. Kijk ook op www.alib.nl.'De Liefde is de Grootste Straf' is een combi van theater, literatuur en poëzie. In Theater aan het Spui in Den Haagzal de duivel de toeschouwer meenemen langs vijf eeuwen verlokkingen van de liefde. Hiervoor zijn thema’s uit Marieke van Nimweghen, teksten van Carmiggelt en Vondel gebruikt.

Bazart, de barmhartige Samaritaan voor achtergestelde cultuurgroepen in Den Haag, stelt vanaf volgende week iedere laatste donderdag van de maand zijn deuren open voor studenten. Het ACKU (Activiteiten op het gebied van Cultuur, Kunst en Uitgaan) organiseert dan zogenaamde Donderslag-avonden , waar studentenbands optreden. Ska/Reggaeformatie Django bijt op 26 september om 21.00 uur het spits af. Op vertoon van je collegekaart is de toegang gratis. Loosduinsekade 725, Den Haag.Luchtvaart- en ruimtevaarttechniekstudent en Deltamedewerker Tonie Mudde zal op vrijdag 27 september zijn opwachting maken tijdens Geen Daden Maar Woorden in de Rotterdamse Schouwburg. Het tweedaagse festival claimt hét festival voor de nieuwe letteren te zijn. Andere optredens zijn er van onder anderen schrijver Herman Brusselmans, cartoonist Kamagurka en mc‘s die een woordenstrijd zullen voeren om 500 euro. En beide avonden zijn er knallende afterparty's.Heb je nog niet genoeg gerapt op GDMW, dan is de regiofinale van de Grote Prijs van Nederland in Nighttown, zaterdag 28 september een lekkere afsluiter. Vijf hiphopcrews strijden om een toegangsbewijs voor de finale in Paradiso. Let vooral op Ali B, 'de Marokkaan met de meest dope flows van Nederland'. Uit de weg, want hij komt eraan. Kijk ook op www.alib.nl.'De Liefde is de Grootste Straf' is een combi van theater, literatuur en poëzie. In Theater aan het Spui in Den Haagzal de duivel de toeschouwer meenemen langs vijf eeuwen verlokkingen van de liefde. Hiervoor zijn thema’s uit Marieke van Nimweghen, teksten van Carmiggelt en Vondel gebruikt.