Ontruiming bij 3mE

De faculteit 3mE is dinsdagochtend 17 december ontruimd wegens een brandmelding. Zojuist kregen de wachtende mensen buiten te horen dat zij in de aula terecht kunnen.

De menigte voor het faculteitsgebouw stond al een dik half uur buiten toen decaan Theun Baller met een megafoon omriep dat het nog wel even kon gaan duren. De oorzaak van de brandmelding is nog niet officieel bekend, al zou het om een technische storing gaan. Rond twaalf uur krijgen de werknemers en studenten van de faculteit in de aula meer informatie.

Van buitenaf zijn er geen tekenen van brand in het gebouw. De brandweer is slechts met één wagen aanwezig en heeft de brandslangen niet afgerold.

Naschrift: De brandmelding bij 3mE bleek inderdaad veroorzaakt door een storing in een brandmelder.

Decaan Theun Baller vraagt de aanwezigen op last van de brandweer naar de aula te gaan.

Delta can help you

Housing, language, making Dutch friends, getting to know your way around Delft, loneliness. Studying at TU Delft is so much more than just attending classes and spending hours on end in the library. Delta helps to address problems that international students sometimes deal with and help solve them. Find out how.

Humans of TU Delft

TU Delft is a community of people with very different backgrounds and all kinds of activities. Delta helps you to get to know your colleagues and fellow students. Meet Vanessa van Aalst, one of seven foremen and forewomen in TU Delft facility management (FMVG).

Shell will be on campus today talking about the energy transition

President-Director Marjan van Loon of Shell Netherlands will visit TU Delft today to discuss opportunities in sustainable energy. Earlier this year, three students questioned her on Shell’s course towards sustainability. Read here what she had to say.

The pros and cons of a project abroad

Doing a project abroad has its pros and cons, or so our Delta Lab students discover in Chile. Read about it in their blog.

Surviving public transport

Too scared to get on your bike? Here’s our quick guide to getting around town by train, tram or taxi.