More than 3,000  international students  at TU Delft

The official number of international students was pegged at 3,151 in December last year, 203 students more than in 2013. Despite the rise in the university’s total student population (19,613 in 2014), internationals still comprised only 16% of TU Delft students.

Nevertheless, the continual increase of international students at TU Delft remains significant. “We believe that having more international students and staff is a positive change, a logical part of being a top university,” said Anka Mulder, TU Delft Vice President for Education and Operations. “At first, our international policies were about numbers, but now those numbers are significant. So we are in the next stage of internationalisation.”

According to the Association of Universities in the Netherlands (VSNU), 32,476 international students officially enrolled in Dutch universities as of October last year.

Win a solar power bank by subscribing to our newsletter

During the OWee, Delta asked participants to subscribe for the newsletter and win a Waka-Waka solar power bank. One power bank still remains. Find out how you can win it.

Hulp bij trauma's

Ook medewerkers van de TU Delft zijn soms betrokken bij schokkende gebeurtenissen, zoals de zelfdoding van een naaste of de aanslag in Nice. Zij zoeken hulp bij bedrijfsmaatschappelijk werk.

Hitte in de Hofstad

Honderdtwintig Haagse huishoudens doen mee aan onderzoek naar hitte in de Hofstad.

Van Nuna naar scootmobiel

De Scoozy moet de ingeslapen scootmobielmarkt een nieuwe impuls geven. Oud-Nuna-kampioen Job van de Kieft is één van de breinen achter de start-up.

Millennials en het milieu

Millennials houden van reizen en vliegen graag de hele wereld over. TBM-promovendus Oscar Kraan spreekt zijn generatiegenoten aan op hun morele verantwoordelijkheid. In hun eigen belang.