Onderwijs

Margot Weijnen in Wetenschappelijke Raad voor het Regeringsbeleid

Hoogleraar process & energy systems engineering prof.dr.ir. Margot Weijnen (TBM) is op 21 december door de ministerraad benoemd tot lid van de Wetenschappelijke Raad voor het Regeringsbeleid.


 Behalve werkzaam aan de TU is Weijnen (1957) onder andere lid van de Raad van Commissarissen van AkzoNobel Nederland, vicevoorzitter van het Bestuur van de Technologiestiching STW en lid van de TenneT Innovation Advisory Board.


In 2003 werd Weijnen wetenschappelijk directeur van de Stichting Next Generation Infrastructures. In deze functie leidt zij een consortium van kennisinstellingen, marktspelers en overheidsorganen, met als doel de sectorspecifieke problemen die bestaan in de huidige infrastructuurnetwerken en -sectoren te onderzoeken en hiervoor oplossingen te ontwikkelen.


Behalve Weijnen is ook prof.dr. Marianne de Visser (1950), hoogleraar neurologie aan het AMC Amsterdam, benoemd tot wrr-lid. De benoeming geldt voor de nieuwe raadsperiode van de WRR van 1 januari 2013 Tot en met 31 december 2017.

Redacteur Redactie

Heb je een vraag of opmerking over dit artikel?

delta@tudelft.nl

Comments are closed.