slotdebat gemeenteraadsverkiezingen

Delta organiseert samen met zes andere partijen een verkiezingsdebat over duurzaamheid, stadsontwikkeling en huisvesting. Kom vrijdag kijken, luisteren en meedoen in Theater de Veste!

Gemeenteraadsverkiezingen in Delft op 21 maart. Waar gaan die over en hoe maak je een keuze? Kom op vrijdagavond 16 maart naar het Slotdebat in Theater de Veste om de tien partijen die zich kandidaat hebben gesteld te horen over hun visie op de toekomst van Delft.

Want hoe kan Delft blijven groeien als kennisstad zonder dat dit ten koste gaat van de leefbaarheid voor al haar bewoners? In drie debatrondes bespreken de kandidaat-gemeenteraadsleden onderwerpen als duurzaamheid, stadsontwikkeling en huisvesting. Natuurlijk is er ruime gelegenheid voor het publiek om van zich te laten horen.

Slotdebat gemeenteraadsverkiezingen

Datum: 16 maart, 20:30 uur
Locatie: Theater de Veste
Toegang: gratis. vol=vol
Facebookevenement

Het slotdebat is een initiatief van Studium Generale, Delta en de Debating Club van de TU Delft, Theater de Veste, de VSSD, de JOVD en Aegee Delft. De leiding van het debat is in handen van journalist Arno Wellens.

 

Kun je er niet bij zijn de 16de? Delta heeft alle verkiezingsprogramma‘s voor je doorgespit op zoek naar voor studenten belangrijke thema’s. Lees onze bevindingen vanaf 14 maart op deze site.

Kun je niet wachten? Lees dan ook onze Humans of TU Delft-serie, waarin verschillende gemeenteraadskandidaten zich de afgelopen weken hebben voorgesteld.