International Sports DayOn Saturday March 25, the 2006 International Sports Day will be held at TU Delft's Sport Centre. This is the seventh time TU Delft has participated in this international event, and the first time the university will host the event. 550 foreign students on teams from nine Dutch universities and institutes will compete in a wide variety of sports. This year's TU Delft team has 90 members, who will compete in: soccer, volleyball, basketball, badminton, table-tennis, chess, running and darts. This year's International Sports Day will also feature a special frisbee workshop by Bart van Beek, who was crowned National Outdoor Frisbee Champion in 2004. It's hoped that many students will turn out to cheer on TU Delft's great international athletes, as they sweat and strain themselves toward what is hoped will be ultimate victory! Paul Rullmann, vice-president of TU Delft's Executive Board, will open the event at 9:30 in Hall 2 of the Sports Centre. The finals for the various sports will be played between 16:30 and 17:30, with the awards ceremony being held at 20:00. For more information, contact Mary Dotman: m.dotman@tudelft.nl (DM)

[Blog#2] Zeeleeuwen en taalproblemen

Wat beleefden onze Delta Lab-studenten deze week in Chili? Lees erover in hun tweede blog.

Proteus ontwikkelt bewegende roeibak

De bakken die nu bij Proteus langs de Schie staan, lopen vol als er een vrachtschip snel langs vaart. Tijd voor een nieuw soort roeibak.

Accu van zonnewagen eindelijk in Darwin

Geen vliegtuigmaatschappij durfde de batterij van de zonnewagen van het Nuon Solar Team mee te nemen. Afgelopen woensdag arriveerde hij dan toch. ‘Nu gaan we knetterhard werken en de wagen testen.’

Delft serveert

Nog geen plannen voor het eten? Ga naar het Sint Agathaplein, daar is dit weekend het jaarlijkse foodfestival Delft Serveert.

Klaar met declaratiegedrag universiteiten

Als universiteiten en hogescholen niet snel op de proppen komen met een uniforme regeling over de hoogte van declaraties, wordt die bij wet vastgesteld, dreigt minister Bussemaker.