/strong>Samen met civieler prof.dr.ir André Molenaar en geodeet prof.dr.ir. Peter Teunissen vormt Van Kruijsdijk sinds het vertrek van decaan Overbeek het tijdelijke bestuur van de faculteit.Bij hun aantreden in november was afgesproken dat zij tot 1 mei zouden aanblijven. Verwacht werd dat het college van bestuur in die periode de opvolger van Overbeek zou hebben gevonden. Dat is niet gelukt. Daarom heeft het college het interim-bestuur verzocht nog een aantal maanden bij te tekenen. Is er in september nog geen nieuwe decaan gevonden, dan wordt volgens Van Kruijsdijk naar een andere oplossing gezocht. Hij wil in ieder geval niet nog langer aanblijven. ,,Nee, het andere werk begint nu al op te lopen'', aldus Van Kruijsdijk.Voormalig decaan prof.ir. Henk Jan Overbeek vertrok vorig jaar november, toen het college van bestuur zijn verzoek afwees om in deeltijd te werken. De zoekcommissie gaf zijn opdracht terug aan het college omdat de door hen voorgedragen kandidaat-decaan was afgewezen. Vervolgens stelde collegevoorzitter Van Luijk een nieuwe zoekcommissie in.Volgens faculteitssecretaris mr. Iep Buijser wil het interim-bestuur de komende periode het implementatieplan voor de onderzoeksportfolio afronden en een nieuw intern verdeelmodel ontwerpen.

Omdat nog geen nieuwe decaan is gevonden, blijft aardwetenschapper prof.dr.ir. Cor van Kruijsdijk nog tot 1 september interim-decaan van de faculteit Civiele Techniek en Geowetenschappen (CiTG).Samen met civieler prof.dr.ir André Molenaar en geodeet prof.dr.ir. Peter Teunissen vormt Van Kruijsdijk sinds het vertrek van decaan Overbeek het tijdelijke bestuur van de faculteit.Bij hun aantreden in november was afgesproken dat zij tot 1 mei zouden aanblijven. Verwacht werd dat het college van bestuur in die periode de opvolger van Overbeek zou hebben gevonden. Dat is niet gelukt. Daarom heeft het college het interim-bestuur verzocht nog een aantal maanden bij te tekenen. Is er in september nog geen nieuwe decaan gevonden, dan wordt volgens Van Kruijsdijk naar een andere oplossing gezocht. Hij wil in ieder geval niet nog langer aanblijven. ,,Nee, het andere werk begint nu al op te lopen'', aldus Van Kruijsdijk.Voormalig decaan prof.ir. Henk Jan Overbeek vertrok vorig jaar november, toen het college van bestuur zijn verzoek afwees om in deeltijd te werken. De zoekcommissie gaf zijn opdracht terug aan het college omdat de door hen voorgedragen kandidaat-decaan was afgewezen. Vervolgens stelde collegevoorzitter Van Luijk een nieuwe zoekcommissie in.Volgens faculteitssecretaris mr. Iep Buijser wil het interim-bestuur de komende periode het implementatieplan voor de onderzoeksportfolio afronden en een nieuw intern verdeelmodel ontwerpen.

Omstreden Pieter Duisenberg wil kritiek wegnemen

Ik heb nu een andere rol, zegt voormalig VVD-Tweede Kamerlid Pieter Duisenberg tegen zijn critici. Voor het eerst reageert hij in dit interview op de commotie rond zijn benoeming als voorzitter van universiteitenvereniging VSNU.

Delft serveert

Nog geen plannen voor het eten? Ga naar het Sint Agathaplein, daar is dit weekend het jaarlijkse foodfestival Delft Serveert.

Advies voor studenten

Columnist Kim-Lan Jong Baw heeft advies: "Doe alleen wat je moet en wilt doen. And make it count." Lees nu haar hele column.

Proteus ontwikkelt bewegende roeibak

De bakken die nu bij Proteus langs de Schie staan, lopen vol als er een vrachtschip snel langs vaart. Tijd voor een nieuw soort roeibak.

[Blog#2] Zeeleeuwen en taalproblemen

Wat beleefden onze Delta Lab-studenten deze week in Chili? Lees erover in hun tweede blog.