Overslaan en naar de inhoud gaan

Met hoge snelheid reed afgelopen maandag een personenauto door de Ezelsveldlaan. Toen surveillerende agenten poolshoogte wilden nemen, wrong de bestuurder zijn auto tussen de fietspaaltjes door op de kruising Ezelsveldlaan - Oostsingel.

De wagen liep daarbij aanzienlijke schade op. Vervolgens ging de bestuurder er met hoge snelheid vandoor. Na een achtervolging op de A13 richting Rotterdam, scheurde de wagen de wijk Spangen in. Daar werd de auto even later zonder inzittende aangetroffen. Op de achterbank troffen agenten een computer aan, afkomstig van een inbraak bij Bouwkunde.

Met hoge snelheid reed afgelopen maandag een personenauto door de Ezelsveldlaan. Toen surveillerende agenten poolshoogte wilden nemen, wrong de bestuurder zijn auto tussen de fietspaaltjes door op de kruising Ezelsveldlaan - Oostsingel. De wagen liep daarbij aanzienlijke schade op. Vervolgens ging de bestuurder er met hoge snelheid vandoor. Na een achtervolging op de A13 richting Rotterdam, scheurde de wagen de wijk Spangen in. Daar werd de auto even later zonder inzittende aangetroffen. Op de achterbank troffen agenten een computer aan, afkomstig van een inbraak bij Bouwkunde.

Krijg Delta updates

Click here to unsubscribe