Onderwijs

​Gratis af te halen: meubels Sportcafé

Nog wat tweedehands tafels, stoelen, barkrukken, lampenkappen of keukenapparatuur nodig? Kom dan op zaterdag 2 juli om 10.00 uur naar het Sportcafé.

Vanwege de verbouwing bij Sport & Cultuur geeft het café de inventaris zaterdag gratis weg. Er zijn wel wat spelregels: je moet je melden bij de sportbalie, je krijgt maximaal drie meubels, reserveren kan niet, wie het eerst komt het eerst maalt, je moet je meubels direct zelf meenemen en er is geen verpakkingsmateriaal.

Het huidige Sportcafé is van vrijdag 1 juli tot maandag 5 september gesloten om te worden verbouwd. Er is in die periode in hal 5 een beperkt assortiment koude broodjes, tosti’s en drankjes verkrijgbaar. Hal 5 is dagelijks geopend van 9.00 uur tot 23.00 uur.

Verwacht wordt dat het nieuwe Sportcafé in de week van 5 september open gaat. Het blijft op dezelfde plek maar heeft een grotere keuken en ongeveer een kwart meer oppervlakte dan nu, omdat het sportkantoor bij de trap onderdeel wordt van het café. Er komen twee barren en een kleine bar op een verhoogd gedeelte dat te gebruiken is voor borrels.

Een illustratie van hoe het er precies komt uit te zien, is er niet. Er wordt gewerkt met ‘inspiratiebeelden’ van andere eetcafé’s en ‘moodboards’. Het café moet in ieder geval een warmere uitstraling krijgen met veel natuurlijke materialen en hout.

Redacteur Redactie

Heb je een vraag of opmerking over dit artikel?

delta@tudelft.nl

Comments are closed.