Gesprongen waterleiding bij EWI

De faculteit Elektrotechniek, Wiskunde en Informatica (EWI) is zojuist ontruimd, nadat op de zesde verdieping een waterleiding is gesprongen.

De liften op de faculteit liepen door de gesprongen leiding vol water. Uit angst voor een kortsluiting zijn de liften stilgelegd en moesten medewerkers en studenten het gebouw verlaten. Wanneer ze weer naar binnen mogen, is vooralsnog onbekend. Een medewerker van het evacuatieteam weet niet waarom de leiding sprong. Het gebouw is oud en toe aan renovatie. Daarop vooruitlopend vinden er dit najaar onderhoudswerkzaamheden plaats.

Win a solar power bank by subscribing to our newsletter

During the OWee, Delta asked participants to subscribe for the newsletter and win a Waka-Waka solar power bank. One power bank still remains. Find out how you can win it.

Hulp bij trauma's

Ook medewerkers van de TU Delft zijn soms betrokken bij schokkende gebeurtenissen, zoals de zelfdoding van een naaste of de aanslag in Nice. Zij zoeken hulp bij bedrijfsmaatschappelijk werk.

Hitte in de Hofstad

Honderdtwintig Haagse huishoudens doen mee aan onderzoek naar hitte in de Hofstad.

Van Nuna naar scootmobiel

De Scoozy moet de ingeslapen scootmobielmarkt een nieuwe impuls geven. Oud-Nuna-kampioen Job van de Kieft is één van de breinen achter de start-up.

Millennials en het milieu

Millennials houden van reizen en vliegen graag de hele wereld over. TBM-promovendus Oscar Kraan spreekt zijn generatiegenoten aan op hun morele verantwoordelijkheid. In hun eigen belang.