De ondernemingsraad en studentenraad beklagen zich over de informatievoorziening rond de nieuwbouw van TBM. De or concludeerde tijdens de laatste raadsvergadering dat de informatie over de voortgang rond de verbouw en nieuwbouw van TBM te summier is om een gedegen advies te kunnen geven over de budgetverhoging die het college voorstelt.

De or concludeerde tijdens de laatste raadsvergadering dat de informatie over de voortgang rond de verbouw en nieuwbouw van TBM te summier is om een gedegen advies te kunnen geven over de budgetverhoging die het college voorstelt. Ook de studentenraad vindt de informering door het college onvoldoende en onthoudt zich vooralsnog van advies.De kosten van de nieuwbouw voor TBM vallen hoger uit dan gepland, omdat in de eerste ontwerpen nog geen rekening was gehouden met de clustering van TB met WTM. Hoeveel duurder het project wordt, is nog niet bekend omdat de zaak vertrouwelijk behandeld wordt.

[Blog#2] Zeeleeuwen en taalproblemen

Wat beleefden onze Delta Lab-studenten deze week in Chili? Lees erover in hun tweede blog.

Proteus ontwikkelt bewegende roeibak

De bakken die nu bij Proteus langs de Schie staan, lopen vol als er een vrachtschip snel langs vaart. Tijd voor een nieuw soort roeibak.

Accu van zonnewagen eindelijk in Darwin

Geen vliegtuigmaatschappij durfde de batterij van de zonnewagen van het Nuon Solar Team mee te nemen. Afgelopen woensdag arriveerde hij dan toch. ‘Nu gaan we knetterhard werken en de wagen testen.’

Delft serveert

Nog geen plannen voor het eten? Ga naar het Sint Agathaplein, daar is dit weekend het jaarlijkse foodfestival Delft Serveert.

Klaar met declaratiegedrag universiteiten

Als universiteiten en hogescholen niet snel op de proppen komen met een uniforme regeling over de hoogte van declaraties, wordt die bij wet vastgesteld, dreigt minister Bussemaker.