Feestelijke heropening Stevinhal

Nuna, Velox, DUT, Solarboat, Formula Zero, Ecorunner en de andere dreamteams sleutelen vanaf nu in een opgefriste ruimte. De monumentale Stevinhal achter CiTG werd woensdag feestelijk heropend.

Hoewel alle studentenprojecten op initiatief van studenten zijn ontstaan, kunnen dreamteamleden sinds 2009 studiepunten voor hun bijdrage krijgen via de minor D:dream.

Accu van zonnewagen eindelijk in Darwin

Geen vliegtuigmaatschappij durfde de batterij van de zonnewagen van het Nuon Solar Team mee te nemen. Afgelopen woensdag arriveerde hij dan toch. ‘Nu gaan we knetterhard werken en de wagen testen.’

Klaar met declaratiegedrag universiteiten

Als universiteiten en hogescholen niet snel op de proppen komen met een uniforme regeling over de hoogte van declaraties, wordt die bij wet vastgesteld, dreigt minister Bussemaker.