TU Delft Delta Architecture

What happened after the flames destroyed the old building of the Faculty of Architecture in 2008?

You may know about the fire in 2008 that destroyed the old Faculty of Architecture and Design building. And you may be familiar with the story of how the new (actually old) building was prepared with ingenuity and speed.

But, did you know the faculty managed to create a fully functional makeshift Camp Campus within just a week? The faculty's facilities team put up large tents, complete with wifi and designated areas for classes, presentations and meetings. According to Alexandra Den Heijer's ebook Managing the University Campus, the space soon even got its own faculty pub.

DAMINI PURKAYASTHA

[Blog#2] Zeeleeuwen en taalproblemen

Wat beleefden onze Delta Lab-studenten deze week in Chili? Lees erover in hun tweede blog.

Proteus ontwikkelt bewegende roeibak

De bakken die nu bij Proteus langs de Schie staan, lopen vol als er een vrachtschip snel langs vaart. Tijd voor een nieuw soort roeibak.

Accu van zonnewagen eindelijk in Darwin

Geen vliegtuigmaatschappij durfde de batterij van de zonnewagen van het Nuon Solar Team mee te nemen. Afgelopen woensdag arriveerde hij dan toch. ‘Nu gaan we knetterhard werken en de wagen testen.’

Delft serveert

Nog geen plannen voor het eten? Ga naar het Sint Agathaplein, daar is dit weekend het jaarlijkse foodfestival Delft Serveert.

Klaar met declaratiegedrag universiteiten

Als universiteiten en hogescholen niet snel op de proppen komen met een uniforme regeling over de hoogte van declaraties, wordt die bij wet vastgesteld, dreigt minister Bussemaker.