Docentendag

Ongeveer 140 docenten wis-, schei- en natuurkunde meldden zich gistermiddag aan in de Aula om deel te nemen aan de zogenaamde Docentendag.

De docenten uit de regio‘s Delft, Rotterdam, Den Haag en Zeeland kregen 's ochtends lezingen over het thema onderwijsvernieuwing en reisden ’s middags af naar faculteiten om kennis te maken met de toepassingen van de desbetreffende TU-studie. De kennismakingsdag, die voor het eerst werd gehouden, is bedoeld om de aansluiting tussen het vwo en het wetenschappelijk onderwijs te verbeteren.

Ongeveer 140 docenten wis-, schei- en natuurkunde meldden zich gistermiddag aan in de Aula om deel te nemen aan de zogenaamde Docentendag. De docenten uit de regio‘s Delft, Rotterdam, Den Haag en Zeeland kregen 's ochtends lezingen over het thema onderwijsvernieuwing en reisden ’s middags af naar faculteiten om kennis te maken met de toepassingen van de desbetreffende TU-studie. De kennismakingsdag, die voor het eerst werd gehouden, is bedoeld om de aansluiting tussen het vwo en het wetenschappelijk onderwijs te verbeteren.