Overslaan en naar de inhoud gaan
Delta TU Delft Delft Serveert & Meer 1
Komend weekend is het weer zo ver: eten, drinken en muziek tijdens het foodfestival Delft Serveert & Meer. (Foto: Delft Serveert)

Naast lekker en veel eten, kun je dit weekend op foodfestival Delft Serveert voor het eerst ook luisteren naar live muziek. Nooit was het programma zo uitgebreid als dit jaar.

  • Wat: Delft Serveert & Meer
  • Wanneer: Vrijdag 21 september tot zondag 23 september
  • Waar: Sint Agathaplein
  • Prijs: Gratis entree

In de zesde editie van het foodfestival is er nu ook het onderdeel ‘& Meer’. Dit betekent vooral muziek en cultuur. Zo zal de band Captain Midnight XL vrijdagavond met swingende covers zorgen voor een feestelijke start. Ook zaterdagavond kun je dansen: in Steck draaien verschillende dj’s de hele avond hun plaatjes.

Cocktails en speciaalbier
Natuurlijk kun je tijdens Delft Serveert ook nog steeds langs de talloze foodtrucks en kraampjes struinen voor een hapje en een drankje. Eet bijvoorbeeld een Koningsburger van het Konings Huys, of veganistische curry bij Barbaar. Bakkerij Van Maanen zal handgemaakt brood serveren en Moodz bij eet je zelfs oesters.

Delta TU Delft Delft Serveert & Meer 2
Je kunt dit jaar tijdens het festival ook een dansje wagen, op zaterdagavond in Steck bijvoorbeeld. (Foto: Delft Serveert)

Meer zin in een drankje? Steck serveert het hele weekend huisgemaakte cocktails en gin-tonics en De Koperen Kat heeft allerlei soorten speciaalbier in de aanbieding.

Goed om te weten: er worden dit jaar geen munten meer gebruikt om te betalen bij Delft Serveert. Je kunt nu betalen met een digitale betaalpas, waarop je saldo kunt zetten. Dit kan bij de kassa op het festivalterrein, of, helemaal makkelijk, online.

Nóg een festival
Parallel aan het festival op het Sint Agathaplein, en ook onderdeel van ‘& Meer’, is het Strip festival. Hier wordt de vernieuwde spoorzone de ‘Strip’ gevierd met een eigen evenementenprogramma. De Strip loopt vanaf Molen de Roos tot aan de DSC-sociëteit, en zal zaterdagmiddag in het teken staan van kunst, cultuur, filosofie, duurzaamheid, mode en lekker eten.

Meer weten? Lees hier alles over Delft Serveert & Meer en hier over het Strip festival.

Krijg Delta updates

Click here to unsubscribe