Ir. A. Sanson, directrice van de dienst Vastgoedbeheer, gaat de TU verlaten. Sanson vertrekt per 1 december naar Gideon Consult in Den Haag, een bureau dat gespecialiseerd is in strategische advisering op het gebied van vastgoed en stedenbouwkundige ontwikkelingen.

,,Ik vind het leuk na zeven jaar TU in een andere omgeving te beginnen, in een veel kleinere organisatie‘', verklaart ze haar vertrek. ,,Ik had eigenlijk de totstandkoming van het stedenbouwkundig masterplan af willen wachten voordat ik ging rondkijken. Maar dat plan liep zoveel vertraging op dat ik niet meer wilde wachten.'' Vorige maand trad een nieuwe vastgoedadviseur voor het college van bestuur aan, die het strategische vastgoedbeleid van Sanson overnam. Haar vertrek wil ze echter niet aan diens komst koppelen.Na Sansons vertrek zal secretaris van de universiteit drs. H. Bronneman haar functie waarnemen. ,,De huidige bouwprojecten mogen geen vertraging oplopen. Maar ik wil ten hoogste twee maanden als directeur Vastgoedbeheer fungeren. We moeten zo snel mogelijk naar een opvolger op zoek'’, aldus Bronneman. Ondertussen zal vastgoedadviseur drs. R. Hoyng de dienst Vastgoedbeheer en zijn positie in de TU-organisatie onder de loep nemen.

Sanson vertrekt per 1 december naar Gideon Consult in Den Haag, een bureau dat gespecialiseerd is in strategische advisering op het gebied van vastgoed en stedenbouwkundige ontwikkelingen. ,,Ik vind het leuk na zeven jaar TU in een andere omgeving te beginnen, in een veel kleinere organisatie‘', verklaart ze haar vertrek. ,,Ik had eigenlijk de totstandkoming van het stedenbouwkundig masterplan af willen wachten voordat ik ging rondkijken. Maar dat plan liep zoveel vertraging op dat ik niet meer wilde wachten.'' Vorige maand trad een nieuwe vastgoedadviseur voor het college van bestuur aan, die het strategische vastgoedbeleid van Sanson overnam. Haar vertrek wil ze echter niet aan diens komst koppelen.Na Sansons vertrek zal secretaris van de universiteit drs. H. Bronneman haar functie waarnemen. ,,De huidige bouwprojecten mogen geen vertraging oplopen. Maar ik wil ten hoogste twee maanden als directeur Vastgoedbeheer fungeren. We moeten zo snel mogelijk naar een opvolger op zoek'’, aldus Bronneman. Ondertussen zal vastgoedadviseur drs. R. Hoyng de dienst Vastgoedbeheer en zijn positie in de TU-organisatie onder de loep nemen.