Delta lab, tudelft, delta

The Delta Lab is a completely new part of the website where you can share anything you really care about with the entire University community.

Perhaps you took incredible photos on your study trip. You might want to convert your research project into journalism output. Do you write stories or poetry? Maybe you’ve made a vlog or you want to let others hear your band. There’s room for all these and other things you’ve created in the Delta Lab, a brand-new part of the Delta website.

Contact the editors at the email address below, and together we’ll decide whether and how you can share your work with the entire University community. We hope to discover what you really care about, and we want to create a place where everyone can see it.

[Blog#2] Zeeleeuwen en taalproblemen

Wat beleefden onze Delta Lab-studenten deze week in Chili? Lees erover in hun tweede blog.

Proteus ontwikkelt bewegende roeibak

De bakken die nu bij Proteus langs de Schie staan, lopen vol als er een vrachtschip snel langs vaart. Tijd voor een nieuw soort roeibak.

Accu van zonnewagen eindelijk in Darwin

Geen vliegtuigmaatschappij durfde de batterij van de zonnewagen van het Nuon Solar Team mee te nemen. Afgelopen woensdag arriveerde hij dan toch. ‘Nu gaan we knetterhard werken en de wagen testen.’

Delft serveert

Nog geen plannen voor het eten? Ga naar het Sint Agathaplein, daar is dit weekend het jaarlijkse foodfestival Delft Serveert.

Klaar met declaratiegedrag universiteiten

Als universiteiten en hogescholen niet snel op de proppen komen met een uniforme regeling over de hoogte van declaraties, wordt die bij wet vastgesteld, dreigt minister Bussemaker.