Overslaan en naar de inhoud gaan
Delta lab, tudelft, delta
(Foto: Marcel Krijger)

Het Delta Lab is compleet nieuw. Op dit stuk van onze website kun je met de hele TU-gemeenschap delen wat jou echt bezighoudt.

Heb je op je studiereis bijzondere foto’s gemaakt? Wil je je onderzoeksproject in een journalistieke productie omzetten? Schrijf je verhalen of gedichten? Heb je een vlog gemaakt of wil je je band laten horen? Voor al deze en andere producties van jouw eigen hand is plek in het nieuwe Delta Lab, een nieuw onderdeel van de Delta website.

Neem contact op met de redactie op onderstaand e-mailadres en samen bepalen we of en hoe jij jezelf of jouw werk kunt delen met de hele TU-gemeenschap. Zo hopen we te ontdekken wat jou echt bezighoudt en willen we een plaats creëren waarop dat voor iedereen zichtbaar wordt.

Win a solar power bank by subscribing to our newsletter

During the OWee, Delta asked participants to subscribe for the newsletter and win a Waka-Waka solar power bank. One power bank still remains. Find out how you can win it.

Lees het artikel

Hulp bij trauma's

Ook medewerkers van de TU Delft zijn soms betrokken bij schokkende gebeurtenissen, zoals de zelfdoding van een naaste of de aanslag in Nice. Zij zoeken hulp bij bedrijfsmaatschappelijk werk.

Lees het artikel

Hitte in de Hofstad

Honderdtwintig Haagse huishoudens doen mee aan onderzoek naar hitte in de Hofstad.

Lees het artikel

Van Nuna naar scootmobiel

De Scoozy moet de ingeslapen scootmobielmarkt een nieuwe impuls geven. Oud-Nuna-kampioen Job van de Kieft is één van de breinen achter de start-up.

Lees het artikel

Millennials en het milieu

Millennials houden van reizen en vliegen graag de hele wereld over. TBM-promovendus Oscar Kraan spreekt zijn generatiegenoten aan op hun morele verantwoordelijkheid. In hun eigen belang.

Lees het artikel

Krijg Delta updates

Click here to unsubscribe