De Delftse student Wouter van der Star krijgt donderdag 27 november in Haarlem de Civi-afstudeerprijs van twaalfduizend euro voor zijn afstudeerproject in de bioprocestechnologie.

Van der Star bestudeerde hoe biocorrosie, een vorm van roesten, precies werkt. Deze afstudeerprijs voor de biotechnologie wordt jaarlijks beschikbaar gesteld door het Centraal Instituut Voor Industrie Ontwikkeling.Van de dertig aanmoedigingsprijzen van vijfhonderd euro voor de beste propedeusestudenten in exacte en technische vakken, gaan er vijf naar Delftse studenten, te weten Rabih Al Zaher (werktuigbouwkunde), Ruud Brand (chemische technologie), Bram Kuijvenhoven (technische wiskunde), Alon Rosenthal (technische natuurkunde) en Michiel Vlaardingen (Informatica en technische informatica).

De Delftse student Wouter van der Star krijgt donderdag 27 november in Haarlem de Civi-afstudeerprijs van twaalfduizend euro voor zijn afstudeerproject in de bioprocestechnologie. Van der Star bestudeerde hoe biocorrosie, een vorm van roesten, precies werkt. Deze afstudeerprijs voor de biotechnologie wordt jaarlijks beschikbaar gesteld door het Centraal Instituut Voor Industrie Ontwikkeling.Van de dertig aanmoedigingsprijzen van vijfhonderd euro voor de beste propedeusestudenten in exacte en technische vakken, gaan er vijf naar Delftse studenten, te weten Rabih Al Zaher (werktuigbouwkunde), Ruud Brand (chemische technologie), Bram Kuijvenhoven (technische wiskunde), Alon Rosenthal (technische natuurkunde) en Michiel Vlaardingen (Informatica en technische informatica).