drukte op de campus van de TU Delft
Het kruispunt Jaffalaan-Mekelweg. De TU heeft jaren geleden alweer verkeersregelaars aangesteld zodat de fietsersstroom af en toe onderbroken kan worden voor kruisende auto's. (Foto: Thomas Zwart)

Het begin van het collegejaar brengt zoals altijd topdrukte op de Delftse campus. TU-student en fotograaf Thomas Zwart maakte er deze serie van.

De drukte is het grootst vlak voordat de colleges om 8:45 uur beginnen. Ook tijdens de lunchpauze is het te merken dat het collegejaar weer is begonnen: iedereen wil er fris tegenaan, komt nog netjes bij college opdagen en niemand is nog afgehaakt.

drukte op de campus van de TU Delft
Foto: Thomas Zwart
tu delft delta campus drukte
Foto: Thomas Zwart
tu delta, delta, campus druk
Kruisende verkeersstromen geven ook altijd opstoppingen. (Foto: Thomas Zwart)
tu delft delta aula drukte
Studenten wachten op college voor de aula. (Foto: Thomas Zwart)
studenten lunchen bij de faculteit Industrieel Ontwerpen
Lunch bij Industrieel Ontwerpen. (Foto: Thomas Zwart)

Lees verder over de maatregelen die de TU neemt om alle studenten college te kunnen geven: 'Ook dit jaar les in de bioscoop'.