Overslaan en naar de inhoud gaan
3mE bijzonder genoeg bevonden

Een jaar nadat het faculteitsgebouw van 3mE op de nominatielijst voor nieuwe monumenten verscheen, heeft de gemeente Delft haar goedkeuring verleend. Dat meldt het Algemeen Dagblad.

Het AD schrijft dat de TU tegen de status van Rijksmonument is. Vorig jaar liet de afdeling vastgoed weten pas te bepalen of het bezwaar zou aantekenen als bekend zou worden of alleen het exterieur of ook het interieur als monumentaal zou worden aangemerkt.

Lees meer:

Gebouw 3mE op lijst nieuwe monumenten

Win a solar power bank by subscribing to our newsletter

During the OWee, Delta asked participants to subscribe for the newsletter and win a Waka-Waka solar power bank. One power bank still remains. Find out how you can win it.

Lees het artikel

Hulp bij trauma's

Ook medewerkers van de TU Delft zijn soms betrokken bij schokkende gebeurtenissen, zoals de zelfdoding van een naaste of de aanslag in Nice. Zij zoeken hulp bij bedrijfsmaatschappelijk werk.

Lees het artikel

Hitte in de Hofstad

Honderdtwintig Haagse huishoudens doen mee aan onderzoek naar hitte in de Hofstad.

Lees het artikel

Van Nuna naar scootmobiel

De Scoozy moet de ingeslapen scootmobielmarkt een nieuwe impuls geven. Oud-Nuna-kampioen Job van de Kieft is één van de breinen achter de start-up.

Lees het artikel

Millennials en het milieu

Millennials houden van reizen en vliegen graag de hele wereld over. TBM-promovendus Oscar Kraan spreekt zijn generatiegenoten aan op hun morele verantwoordelijkheid. In hun eigen belang.

Lees het artikel

Krijg Delta updates

Click here to unsubscribe