Opinion please

14 april 2014

Desgevraagd

Desgevraagd Een Australische atlete raakte zondag 6 april licht gewond aan haar hoofd tijdens een triatlon in West-Australiƫ doordat een drone op haar neerstortte, aldus ABC News Australia.
31 maart 2014

Desgevraagd

Desgevraagd Bij ESA ging donderdag de vlag uit vanwege het Sentinel aardobservatieprogramma. Ramon Hanssen (CiTG) was als lid van de mission advisory group een van de grondleggers van de radarsatelliet.

17 maart 2014

Desgevraagd

Desgevraagd De onlangs met zes Oscars bekroonde ruimtethriller Gravity is niet alleen heel spannend; hij toont volgens de Nasa ook een realistisch beeld van het ISS. Maar hoe realistisch is de film werkelijk?
24 februari 2014

Desgevraagd

Desgevraagd Onderzoekers van de universiteit van Harvard lieten robots baksteen voor baksteen een bouwsel in elkaar zetten, aldus New Scientist vorige week.

10 februari 2014

Desgevraagd

Desgevraagd Met een recordaantal van 41 atleten doet Nederland mee aan de Olympische winterspelen in Sotsji. De verwachtingen van de schaatsers zijn hooggespannen.
27 januari 2014

Desgevraagd

Desgevraagd Minister Henk Kamp van Economische Zaken heeft besloten om de aardgaswinning bij Loppersum met tachtig procent terug te brengen(en doet er nog 1,2 miljard euro bij voor de boze Groningers).

13 januari 2014

Desgevraagd

Desgevraagd Immense vulkaanuitbarstingen zijn niet zo zeldzaam als men tot voor kort dacht. Dit meldde een vulkaanonderzoeker, die 1,2 miljoen uitbarstingen simuleerde, vorige week in New Scientist.
16 december 2013

Desgevraagd

Desgevraagd Op talrijke plekken onder de zeebodem bevinden zich grote hoeveelheden zoet water, meldde de Volkskrant vorige week.

  Meer