Nieuws 28 maart 2017 17.00

​Experiment: zelf bepalen wanneer je de toets maakt

Heb je nog drie hoorcolleges te gaan, maar denk je al klaar te zijn voor de toets? Bij vijf opleidingen aan de Hogeschool Windesheim kun je hem al wat eerder maken.
Nieuws 28 maart 2017 15.05

LSVb opent 'museum van onderwijsbezuinigingen'

De Landelijke Studentenvakbond gaat over twee weken demonstreren in Den Haag. De studenten openen een 'museum van onderwijsbezuinigingen' om te laten zien hoe hard een ommezwaai nodig is.

Nieuws 28 maart 2017 13.01

​Ombudsman: slechte communicatie DUO zorgt voor meer schulden

De Nationale ombudsman hekelt de slechte communicatie van DUO. De instantie zou studenten persoonlijk moeten bellen om ervoor te zorgen dat hun schulden niet verder oplopen.
Nieuws 27 maart 2017 17.26

​Hoger onderwijs wil helpen bij inburgering

Universiteiten en hogescholen willen nieuwkomers helpen bij hun inburgering met op maat gesneden onderwijs. Het komende kabinet moet daartoe meer ruimte geven, staat in een pamflet.

Nieuws 27 maart 2017 16.06

Delta Weekly Podcast | 2017 | Week 13

Delta Weekly Podcast | 2017 | Week 13 We've got designing engineers, workload and board games on the latest podcast.
Nieuws 24 maart 2017 16.15

'Brexit moet geen gevolgen hebben voor uitwisseling en onderzoek'

Als het Verenigd Koninkrijk uit de EU stapt, moet het wel kunnen blijven meedoen aan Europese onderzoeks- en uitwisselingsprogramma's, adviseert een speciale commissie van de Tweede Kamer.

Nieuws 24 maart 2017 14.17

CDA-jongeren: 'Geen basisbeurs, geen kabinet'

Bij de onderhandelingen over een nieuw kabinet moet het CDA een breekpunt maken van de basisbeurs, vinden de CDA-jongeren. De partij moet niet meeregeren als het huidige leenstelsel in stand blijft.
Nieuws 23 maart 2017 16.49

Compromis over RAS-regeling

Compromis over RAS-regeling Drie maanden na hun deadline hebben het college van bestuur en de studentenraad een compromis bereikt over een nieuwe regeling voor vergoeding van bestuurswerk.