Ga direct naar: Hoofdnavigatie | Inhoud | Zoeken | Servicemenu

Minimaatjes

Plaats gratis minimaatje

 • 16 mei 2017

  Vacature Student Assistenten Brightspace

  Student Assistenten (EWI, TBM, 3ME) gezocht voor de migratie van Blackboard naar Brightspace. Wat ga je doen? Docenten ondersteunen bij het migreren van hun cursussen, helpen bij workshops over Brightspace, praktische vragen oplossen, data migreren. Wanneer? Per direct, voor in ieder geval 6 maanden. Voor wie? Studenten aan de TU Delft. Gezien de samenstelling van het team zijn we voornamelijk op zoek naar studenten van de faculteiten EWI, TBM en 3ME. Interesse? Mail op cleproject@tudelft.nl en je ontvangt de volledige vacaturetekst. Je kunt ook meteen je CV en een korte motivatie mailen. Sluitingsdatum: 1 juni 2017.

 • 27 maart 2017

  Cabarettalent gezocht!

  Ben jij hét nieuwe cabarettalent? Schrijf je nu in voor de 52e editie van Cameretten Festival! Cameretten Festival is op zoek naar een nieuwe lichting cabaretiers! Cabarettalenten die de stap naar het grote podium willen maken. Wij bieden een gericht traject waar ontwikkeling centraal staat, met veel speeluren, intensieve begeleiding en de kans om voor een groot publiek te spelen. Ben jij er klaar voor? Schrijf je dan nu in voor Cameretten Festival 2017 via cameretten.nl!

 • 14 maart 2017

  Bridgers welkom!

  Kunt u bridgen en bent u op zoek naar een leuke club om af en toe mee te spelen? Dat kan! Bij Bridgeclub Prometheus bent u welkom op dinsdagavond. Kosten €5 per paar. Kijk voor meer info op www.bridgeclubprometheus.nl. Graag tot ziens op de club!