Time out

21 juni 2012

Wijntje aan het water

Stel, je bent brak van het IO-festival en hebt geen zin in de Parade, Parkpop en andere grootschalige festivals rond Delft. Dan pak je toch gewoon een picknickmandje in?
14 juni 2012

Time out - Battle voor de beste move

Op de één of andere manier lijkt het een wat ondergesneeuwd muziekgenre onder studenten, hiphop. Zonde, want je mist een hoop. Gelukkig is er een Haagse hiphoptiendaagse.

07 juni 2012

EK-lachertje

Voetbalfans én –haters opgelet! Stand-up comedians voorzien het EK live van wel heel bijzonder commentaar, in het Haagse theater Pepijn.
10 mei 2012

Time out - Oorverdovende kunst

Met herrie heeft het niet per se veel te maken. Het Rotterdamse festival DEAF 2012 draait vooral om elektronische kunst in de ruimste zin van het woord.

26 april 2012

Zinderende feestweek

Koninginnenach, Bevrijdingsdag – genoeg te feesten in de wijde omtrek, komende week. Maar wat doe je in de tussenliggende dagen?
19 april 2012

Slapen op een rijksmonument

Festival Motel Mozaïque beleeft dit weekend zijn twaalfde editie. Maar ondanks de indrukwekkende programmering is het zijn basis gelukkig niet vergeten: gastvrijheid op bizarre plekken in Rotterdam.

29 maart 2012

Time out - Good old times

Niets zo lekker als een avond los op een lekkere dj. Maar geef toe: bij een goeie gouwe ouwe gaat het dak er pas echt af. Terug naar vroegere tijden dus, dit weekend.
22 maart 2012

Paasbeste muziek

Zomertijd en Pasen, dat associeer je met maar twee dingen: tropische muziek en de Matthäus Passion. En laten beide nou in Delft te horen zijn.

  Meer