Tekentafeltalenten

30 juni 2011

Tekentafeltalenten

Tekentafeltalenten Altijd leuk, zo’n zomers slippertje. Maar waarom niet combineren met wat idealisme? Tie your toe, make a statement, zei IO-student Carlijn Brinkman en ze ontwierp een slipper die onderdeel had kunnen zijn van de Plakkie-hype, maar het ...
22 juni 2011

Tekentafeltalenten - Woonruimte op 2m2

Tekentafeltalenten - Woonruimte op 2m2 Eten, drinken en een plek om te slapen. Meer heb je niet nodig om in een noodsituatie te overleven. Maar een beetje privacy is wel heel welkom. IO’er Maarten Langbroek stopte het allemaal in één ontwerp, met zelfs nog een zitje om er ...

15 juni 2011

Tekentafeltalenten - Prik een vorkje mee

Tekentafeltalenten - Prik een vorkje mee Niks zo lekker als een midnightsnack. Op blote voeten voor de koelkast; een slok melk uit het pak en een olijf uit de pot. Nou ja, als je tenminste een vork kan vinden. IO-student Malik Tas biedt hulp in hongerige tijden.
08 juni 2011

Tekentafeltalenten - Pleister voor het zagen

Tekentafeltalenten - Pleister voor het zagen Geen idee wat je moet geven voor vaderdag dit jaar? De Perfect Aid van IO’er Jesper Minjon is hét perfecte cadeau. Jammer dat hij niet op grote schaal gemaakt wordt.

25 mei 2011

Tekentafeltalenten - Spelen brengt verlichting

Tekentafeltalenten - Spelen brengt verlichting Warm weer en lange avonden – dé gelegenheid voor een lekker potje voetbal buiten. Of trefbal. Nee, tikkertje. Het maakt niet uit: op het led-verlichte speelveld van IO-student Victor Schade kan het allemaal.
19 mei 2011

Tekentafeltalenten - Opklimmen is een peulenschil

Tekentafeltalenten - Opklimmen is een peulenschil Vakantie in aantocht en mooi weer; hoog tijd om je tuin of balkon te pimpen met wat klimplanten. Maar wat een hels karwei om ze op te binden! Niet met de kam-bandjes van IO-student Marieke Maas.

11 mei 2011

Tekentafeltalenten - Dank u voor uw afval

Tekentafeltalenten - Dank u voor uw afval Joepie, een nieuwe smart-phone! Kan dat oude mobieltje eíndelijk de prullenbak in. Of de elektronica-afvalbak, maar waar vind je die? Was er nu maar de E-Waste Wall van IO-student Dorine Poelhekke.
20 april 2011

Tekentafeltalenten - Multifunctioneel afbreekbaar

Tekentafeltalenten - Multifunctioneel afbreekbaar Drie dagen feest, twintig containers vuil. De gemiddelde beurs laat meer ravage achter dan hij lol geeft. Dat kan anders, dacht IO-student Philip Hoogreef, en hij ontwierp de Stand Out.

  Meer