Nieuwsinterview

27 maart 2017 14.00

​'Straks trekken we sterke graafarmen aan'

​'Straks trekken we sterke graafarmen aan' Alles weten over de bionische mens? Hoogleraar mechatronica Just Herder schetst dinsdag 28 maart samen met andere sprekers de toekomst van protheses. "We kunnen straks dingen die we ons nu nauwelijks kunnen voorstellen."
21 maart 2017 15.06

My beautiful broken brain

My beautiful broken brain After suffering from a haemorrhagic stroke in 2011, then 34-year-old Lotje Sodderland was suddenly faced with the inability to speak, read, write or perform simple tasks. She recorded her recovery process in the 2014 award winning Netflix ...

10 maart 2017 11.00

​'Zonnepanelen vind ik niet mooi'

​'Zonnepanelen vind ik niet mooi' Op 15 maart zijn er Tweede Kamerverkiezingen. Wat stemmen TU-medewerkers en studenten? Deze week: hoofd fysieke collecties van de bibliotheek René Hagman.
03 maart 2017 10.00

'We gebruiken zo veel technieken nog níet'

'We gebruiken zo veel technieken nog níet' ​Op 15 maart zijn er Tweede Kamerverkiezingen. Wat stemmen TU-medewerkers en studenten? Deze week: Lisa Büller, praeses van studievereniging LIFE.

24 februari 2017 10.30

​'Te veel meningen in plaats van feiten'

​'Te veel meningen in plaats van feiten' Op 15 maart zijn er Tweede Kamerverkiezingen. Wat stemmen TU-medewerkers en studenten? Deze week: universitair hoofddocent en lid van De Jonge Akademie Arjan Houtepen.
17 februari 2017 12.00

'Nu nadenken over gevolgen van automatisering'

'Nu nadenken over gevolgen van automatisering' Op 15 maart zijn er Tweede Kamerverkiezingen. Wat stemmen TU-medewerkers en studenten? Deze week: Jorino van Rhijn, president van de TU Delft Debating Club.

14 februari 2017 13.45

'Groene energie moet niet te veel geld kosten'

'Groene energie moet niet te veel geld kosten' Hoe voorzien we in onze energiebehoefte als de TU tweehonderd jaar bestaat? IO-student en JOVD Delft-lid Stijn de Vreede discussieert er woensdag over tijdens een verkiezingsdebat bij Industrieel Ontwerpen.
10 februari 2017 12.00

​'Tijd voor anderen dan witte mannen'

​'Tijd voor anderen dan witte mannen' Op 15 maart zijn er Tweede Kamerverkiezingen. Wat stemmen TU-medewerkers en studenten? Deze week: 'innovative teaching talent 2016' Felienne Hermans.